VELKOMMEN TIL AGILITY-SIDA

16/08-17

Voss Hundeklubb inviterer til introduksjonskurs i agility for deg som ikke har trent agility før og som ønsker å trene i klubben. Kurset blir holdt helgen 19.8 - 20.8 fra klokken 11-13 begge dager.

Info og påmelding til hanne.lie.90@gmail.com Pris: 500 for medlemmer og 800 for ikke-medlemmer

Handlingkurs med Bodil Mehl Wiik 16. september. Passer for alle som har begynt å trene litt agility + konkurransedeltakere. Det blir delt inn i grupper etter nivå. Kurset koster kr. 900. Påmelding/info til ag@vosshundeklubb.no

31/05-17

Vossastevnet 2017

Vossastevnet i Agilty finner sted 3.-4. juni på Prestegardslandet v/utescenen. Stevnet starter kl. 09:00 begge dager og vil holde på hele dagene i 2 ringer. Det blir kafe med rikt utvalg og stands hvor du kan få kjøpt hundeutstyr.

Ta turen og se på underholdende hundesport!

PM og startlister finner du her:

PM: Startlister lørdag: Startlister søndag:

Kva er agility

Agility er hinderløype for hund og vart introdusert i Norge

i 1986.

Sidan den gongen har sporten vakse seg stor og

i dag har sporten mange aktive, både menn og kvinner,

barn og eldre.

Dette har for mange blitt ein sport for heile familien og

det er noko av det som gjer sporten så unik. Dette er

noko alle kan halda på med så lenge ein kan bevega seg

og har ein hund som er frisk.

På konkurransar ser ein alt frå 9-åringar til 70-åringar.

Både små og store hundar kan delta,

også blandingshundar som er registrert i NOX-registeret

til Norsk Kennel Klubb (dei kan derimot ikkje delta

på landslag og i verdensmesterskapet).

Hundane blir delt opp i klassar etter størrelse

(small, medium og large) og nivå (klasse 1 som

er nybyrjarklasse, klasse 2 og klasse 3).

Banane er ulike for kvar konkurranse derfor får ein

ca 10.minuttar på å læra seg banen og finna ut korleis

ein best skal få hunden gjennom utan feil.

Nedanfor ser du ein video frå konkurransetrening i vår

04/04-17

Har du lyst å gjøre noe kjekt med hunden din? Voss hundeklubb inviterer til introduksjonskurs for deg som vil lære mer om agility!

Agility er en super treningsform for både hund og fører, her er det bare å henge seg på!

Kurset er på totalt 4 timer, og blir delt over to kvelder, tirsdag 18. April og tirsdag 25. April 2017 Kl 18-20. Vi går gjennom viktige hindere og prøver å lære oss en liten bane!

Pris for medlemmer i Voss hundeklubb: 500kr

Pris for ikke-medlemmer: 800kr

Påmelding via e-post til: Hanne.lie.90@gmail.com

Da ønsker vi å vite følgende:

Navn på eier/fører:

Navn på hund:

Alder/rase på hund:

Synes du dette høres kjekt ut, så meld deg på og bli med! Vi gleder oss til å bli kjent med nye agility- venner!

31/01-16

Vossastevnet i agility er tilbake i år! Dato er 2.- 3. april

Stevnestart lørdag: 10:00 og søndag kl. 09:00

Pris kr. 110 pr. løp og kr. 200 for lag. Rekkefølge lørdag: Lag - AG - Hopp. Søndag: Hopp - AG - Lag