VELKOMMEN TIL AGILITY-SIDA

16/08-17

Voss Hundeklubb inviterer til introduksjonskurs i agility for deg som ikke har trent agility før og som ønsker å trene i klubben. Kurset blir holdt helgen 19.8 - 20.8 fra klokken 11-13 begge dager.

Info og påmelding til hanne.lie.90@gmail.com Pris: 500 for medlemmer og 800 for ikke-medlemmer

Handlingkurs med Bodil Mehl Wiik 16. september. Passer for alle som har begynt å trene litt agility + konkurransedeltakere. Det blir delt inn i grupper etter nivå. Kurset koster kr. 900.  Påmelding/info til ag@vosshundeklubb.no

31/05-17

Vossastevnet 2017

Vossastevnet i Agilty finner sted 3.-4. juni på Prestegardslandet v/utescenen. Stevnet starter kl. 09:00 begge dager og vil  holde på hele dagene i 2 ringer. Det blir kafe med rikt utvalg og stands hvor du kan få kjøpt hundeutstyr.

Ta turen og se på underholdende hundesport!

PM og startlister finner du her:

PM:                                                 Startlister lørdag:             Startlister søndag:

-  Mandagstreninga er no ridehallen Voss vidaregåande skule kl 19 - 20.-Frå kl 20 og utover er det LP/Rally og Agility annankvar mandag, LP/Rally i oddetalsveker og Agility i partalsveker.

I ridehallen annankvar mandag i vinterhalvåret

I ridehallen annakvar mandag i vinterhalvåret