Bli medlem

Ønsker du å bli medlem i Voss Hundeklubb ?

Følg bruksanvisningen på denne linken og husk at det er Voss Hundeklubb du skal velge som klubb. All innmelding foregår via NKK sine nettsider.

Prisen for medlemskap er 540.-

Dersom du fra før er medlem i NKK, er tilleggsprisen 350.- for medlemskapet i Voss Hundeklubb.

- Mandagstreninga er no i ridehallen og startar kl 19 og varer til kl 20.

- Frå kl 20 og utover vert det lp-trening og ag-trening annan kvar gong, med lp i partalsveker og ag i oddetalsveker.

- Agilitytreninga foregår no i ridehallen kvar mandag i oddetalsveker kl 20-21

- LP trening i ridehallen mandager i partalsveker frå kl 20-21