Ønsker du å bli medlem i Voss Hundeklubb ?

Følg bruksanvisningen på denne linken, og husk at det er Voss Hundeklubb du skal velge som klubb. All innmelding foregår via NKK sine nettsider.

Prisen for medlemskap er 670.-

Dersom du fra før er medlem i NKK, er tilleggsprisen 450.- for medlemskapet i Voss Hundeklubb.

-  Mandagstreninga er no ridehallen Voss vidaregåande skule kl 19 - 20.-Frå kl 20 og utover er det LP/Rally og Agility annankvar mandag, LP/Rally i oddetalsveker og Agility i partalsveker.

I ridehallen annankvar mandag i vinterhalvåret

I ridehallen annakvar mandag i vinterhalvåret