Instruktørar

Her ser du Voss Hundeklubb sine instruktører.

Alvhild Bidne

alvhild@vossatroppen.no

Utdanna instruktør hjå Fjellanger Hundeskole.       Konkurrerer i lydnad, utstilling og bruks med Rina       (flat coated retriever). Alvhild trenar Rina med klikker, og held også kurs i klikkertrening.

Audun

Gudbrandstuen

Tlf. 913 53 3887

audun@vossatroppen.no

Utdanna instruktør trinn 1 hjå NKK i 1993. . Er i tillegg

brukshunddommar i NKK for det nordiske programmet (NBF)  RIK-dommar utan gruppe C, Karaktertest dommar og MH beskriver, og  ringsekretær.

Audun har lang fartstid innan brukshund og lydnad,

og har konkurrert aktivt i ei årrekkje.

Svanhild Bidne

Tlf. 959 37 047

svanhild@vossatroppen.no

Utdanna instruktør trinn 1 hjå NKK. Svanhild konkurrerar i lydnad, spor, blodspor og utstilling med Belle. Og me er godkjent ettersøksekvipasje på hjortevil.

May-Britt

Kobbeltvedt

Tlf. 480 35 476

mayko_888@hotmail.com

Jobba hjå Fjellanger Hundeskole i 1,5 år og der blei eg ferdig utdanna som instruktør innen hundefag.

Eg er utdanna figurant (til karaktertest, MH-test og FA test)

Konkurrerer i lydnad og bruks med sin golden retriever, Marco og me har og holdt på litt med utstilling.

VI begynte å trene mot å bli godkjent ekipage i norske redningshunder, men en ryggoperasjon på Marco avsluttet den karieren!

Hilde Gunn Stenseth

Tlf. 954 43 197

E-post: hilde-gs@hotmail.com

Utdanna instruktør trinn 1 hjå    NKK i 2012. Vaks opp med   fleire jakthundar av rasen  Norsk elghund grå. Har no ei  Flatcoated retriever-tispe på 2  år, og me konkurrerar i utstillingsringen. Har som mål at me også skal inn i LP-ringen for å konkurrera. I tillegg til å trena LP og utstilling, trenar me også bruksspor. Har etter kvart lyst til å prøva oss på blodspor.

Anne Kirsti Bjørke

a-ki-bj@online.no

Utdanna  instruktør NKK trinn 1 i 2012. Eg har to labradorar no .Konkurrerer  med  Edda i eliteklassen i lydnad,  utstilling ,  blodspor og har i den samanheng  oppnådd tittelen NVCH med to hundar.  Første labradoren kjøpte eg i 1980 og ho vart  godkjent lavinehund.

Glade, arbeidsvillige hundar, med tilpassa innlæringa til dei ulike individa er mitt mål,  både som instruktør og som hundeførar.

-  Mandagstreninga er no på Tvildemoen kl 18 - 19.-Frå kl 19 og utover er det eigentrening.