Instruktørar

Her ser du Voss Hundeklubb sine instruktører.

Alvhild Bidne

alvhild@vossatroppen.no

Utdanna instruktør hjå Fjellanger Hundeskole. Konkurrerer i lydnad, utstilling og bruks med Rina (flat coated retriever). Alvhild trenar Rina med klikker, og held også kurs i klikkertrening.

May-Britt

Kobbeltvedt

Tlf. 480 35 476

mayko_888@hotmail.com

Jobba hjå Fjellanger Hundeskole i 1,5 år og der blei eg ferdig utdanna som instruktør innen hundefag.

Eg er utdanna figurant (til karaktertest, MH-test og FA test)

Konkurrerer i lydnad og bruks med sin golden retriever, Marco og me har og holdt på litt med utstilling.

VI begynte å trene mot å bli godkjent ekipage i norske redningshunder, men en ryggoperasjon på Marco avsluttet den karieren!

Anne Kirsti Bjørke

a-ki-bj@online.no

Utdanna instruktør NKK trinn 1 i 2012. Eg har to labradorar no .Konkurrerer med Edda i eliteklassen i lydnad, utstilling , blodspor og har i den samanheng oppnådd tittelen NVCH med to hundar. Første labradoren kjøpte eg i 1980 og ho vart godkjent lavinehund.

Glade, arbeidsvillige hundar, med tilpassa innlæringa til dei ulike individa er mitt mål, både som instruktør og som hundeførar.

Audun

Gudbrandstuen

Tlf. 913 53 3887

audun@vossatroppen.no

Utdanna instruktør trinn 1 hjå NKK i 1993. . Er i tillegg

brukshunddommar i NKK for det nordiske programmet (NBF) RIK-dommar utan gruppe C, Karaktertest dommar og MH beskriver, og ringsekretær.

Audun har lang fartstid innan brukshund og lydnad,

og har konkurrert aktivt i ei årrekkje.

Svanhild Bidne

Tlf. 959 37 047

svanhild@vossatroppen.no

Utdanna instruktør trinn 1 hjå NKK. Svanhild konkurrerar i lydnad, spor, blodspor og utstilling med Belle. Og me er godkjent ettersøksekvipasje på hjortevil.

Hilde Gunn Stenseth

Tlf. 954 43 197

E-post: hilde-gs@hotmail.com

Utdanna instruktør trinn 1 hjå NKK i 2012. Vaks opp med fleire jakthundar av rasen Norsk elghund grå. Har no ei Flatcoated retriever-tispe på 2 år, og me konkurrerar i utstillingsringen. Har som mål at me også skal inn i LP-ringen for å konkurrera. I tillegg til å trena LP og utstilling, trenar me også bruksspor. Har etter kvart lyst til å prøva oss på blodspor.

- Mandagstreninga er no på Tvildemoen kl18-19.-Frå kl 19 og utover er det eigentrening

- LP trening/Rally på torsdagar frå kl 17 og utover