Kjøp / sal

Kjøp / Salg

Hageland Voss:

Ved kjøpe av fòr og anna hudeutstyr får alle medlemmer i Voss hundeklubb 10% (varer til full pris). Dei fører mellom anna Royal Canin (fullsortiment) og Dogman. Etter kvart vert dei også forhandlarar av Hills. Ta turen innom Hageland for meir info.

Dyrebutikken pao Voss:

Dyrebutikken pao Voss (på Amfi Voss) gir medlemmene i Voss hundeklubb 10% rabatt (gjelder varer til ordinær pris) på alt av leker, utstyr og snacks til hund. Butikken har bonuskort for all tørrfòr til katt og hund, og fører Eukanuba, Orijen og Royal Canin.

Acana (6kg/11,4kg/17kg) kan nå bestilles i butikk. Acana er forventet å bli hyllevare i nærmeste tid.

Malvin Hårklau:

Malvin er forhandlar av Norwegian Polar (våtfòr). Ta kontakt med Malvin for meir info.

Audun Gudbrandstuen:

Audun er forhandlar av hudefòret Happy Dog. Han sel også hundekjeks. Ta kontakt med Audun for meir info.

- Mandagstreninga er no i ridehallen og startar kl 19 og varer til kl 20.

- Frå kl 20 og utover vert det lp-trening og ag-trening annan kvar gong, med lp i partalsveker og ag i oddetalsveker.

- Agilitytreninga foregår no i ridehallen kvar mandag i oddetalsveker kl 20-21

- LP trening i ridehallen mandager i partalsveker frå kl 20-21