Oversyn over mandagstreningar

HELGEDAGAR OG I FERIAR.

TRENINGSTIDER:

19.00-21.00 I VINTERHALVÅRET I RIDEHALLEN PÅ VOSS JORDBRUKSSKULE

. 18.00-20.00 I SOMMAR HALVÅRET PÅ TVILDEMOEN.

Første timen er i første rekkje via sosialisering og miljøtrening, andre timen konkurransetrening.

NYE OG GAMLE MEDLEMMER I KLUBBEN ER HJARTELEG VELKOMNE ANTEN

DEI BERRE VIL MILJØTRENA ELLER SOSIALISERA HUNDEN SIN, ELLER DEI VIL

TRENA LYDIGHEIT.

KVAR MANDAG VIL DET VERA EIN ANSVARLEG TIL STADES FØRSTE TIMEN FOR Å

HJELPA DEG I TRENINGA OM DU ØNSKJER DET. ENKELTE GONGAR LEGG

ANSVARLEG OPP TIL EI KORT ØKT MED "DAGENS TEMA" FOR DEI SOM VIL VERA

MED.

KØYREREGLAR FOR MANDAGSTRENINGANE:

•LUFT hunden godt før trening og før du går inn på banen. Den skal helst ikkje gjere frå seg der inne.

•Plukk alltid opp skit etter hunden din, OG ta med deg posen heim. Det er ingen andre som har ansvar for å ta med seg hundeposane.

•Ingen hundar skal helse på kvarandre i band inne på det inngjerda området.

•Viderekomne, altså de som har trent/trenar aktivt, vil ikkje få hjelp om det er flere nye på trening, unghundar eller personer med krevjande hundar. De som er viderekomne må hjelpe kvarandre og organisere treninga frå kl 19 sjølve.

•Ta omsyn til andre som trener.

•Bruker du utstyr frå containeren, rydd etter deg.

•Hundane skal vera i band til og frå bilen og mellom treningsøktene.

•Dersom de ynskjer at hundar skal helsa på kvarandre lause gjer de det på eige ansvar etter kl 20 eller når ALLE andre er ferdige å trene.

09/04: Hilde Gunn - kontakt/passeringstrening

16/04: Hilde Gunn - kontakt/alternative metodar for innkalling/positiv innlæring av "forbudsord"

23.april: May-Britt. triks og balansetrening/bakpartskontroll

30. april: Kristine

7.mai: Siv

14. mai: Mona

21. mai: pinse

28 mai: anne kirsti

4. juni: Rønnaug ?

11. juni: may-britt

18 juni: hilde gunn

Sommerferie frem til 20 august!

- Mandagstreninga er no ridehallen Voss vidaregåande skule kl 19 - 20.-Frå kl 20 og utover er det LP/Rally og Agility annankvar mandag.

- LP trening/Rally på torsdagar frå kl 17 og utover