Stemne

Påmelding inn

22. og 23. september

MH-test. Arrangør 22.september er Voss hundeklubb og 23.september Kvam hundeklubb. Påmelding skal sendast til hilde-gs@hotmail.com  Skjema for påmelding finn de her

4 veker før testen, seinast 26. august. Påmeldingsskjema skal sendast til hilde-gs@hotmail.com

Skjema for påmelding finner du HER.

-  Mandagstreninga er no ridehallen Voss vidaregåande skule kl 19 - 20.-Frå kl 20 og utover er det LP/Rally og Agility annankvar mandag, LP/Rally i oddetalsveker og Agility i partalsveker.

I ridehallen annankvar mandag i vinterhalvåret

I ridehallen annakvar mandag i vinterhalvåret