InstruktørarHer ser du Voss Hundeklubb sine instruktører.


Alvhild Bidne       

Tlf. 9951069

alvhild@vossatroppen.no

       

               

                                   Utdanna instruktør hjå Fjellanger Hundeskole.       Konkurrerer i lydnad, utstilling og bruks med Rina       (flat coated retriever). Alvhild trenar Rina med klikker, og held også kurs i klikkertrening.                           

   

Audun

Gudbrandstuen

 

Tlf. 913 53 3887

     

  audun@vossatroppen.no 
Utdanna instruktør trinn 1 hjå NKK i 1993. . Er i tillegg

brukshunddommar i NKK for det nordiske programmet (NBF)  RIK-dommar utan gruppe C, Karaktertest dommar og MH beskriver, og  ringsekretær.

Audun har lang fartstid innan brukshund og lydnad,

og har konkurrert aktivt i ei årrekkje.

                                           

  Svanhild Bidne


 Tlf. 959 37 047


svanhild@vossatroppen.no

 

Utdanna instruktør trinn 1 hjå NKK. Svanhild konkurrerar i lydnad, spor, blodspor og utstilling med Belle. Og me er godkjent ettersøksekvipasje på hjortevil.


 

 May-Britt

Kobbeltvedt 

 Tlf. 480 35 476


mayko_888@hotmail.com


                                   

Jobba hjå Fjellanger Hundeskole i 1,5 år og der blei eg ferdig utdanna som instruktør innen hundefag.

Eg er utdanna figurant (til karaktertest, MH-test og FA test)

Konkurrerer i lydnad og bruks med sin golden retriever, Marco og me har og holdt på litt med utstilling.

VI begynte å trene mot å bli godkjent ekipage i norske redningshunder, men en ryggoperasjon på Marco avsluttet den karieren!

Hilde Gunn Stenseth


Tlf. 954 43 197


E-post: hilde-gs@hotmail.com


Utdanna instruktør trinn 1 hjå    NKK i 2012. Vaks opp med   fleire jakthundar av rasen  Norsk elghund grå. Har no ei  Flatcoated retriever-tispe på 2  år, og me konkurrerar i utstillingsringen. Har som mål at me også skal inn i LP-ringen for å konkurrera. I tillegg til å trena LP og utstilling, trenar me også bruksspor. Har etter kvart lyst til å prøva oss på blodspor.Anne Kirsti Bjørke


Tlf: 976 53 220


a-ki-bj@online.no


Utdanna  instruktør NKK trinn 1 i 2012. Eg har to labradorar no .Konkurrerer  med  Edda i eliteklassen i lydnad,  utstilling ,  blodspor og har i den samanheng  oppnådd tittelen NVCH med to hundar.  Første labradoren kjøpte eg i 1980 og ho vart  godkjent lavinehund. 

Glade, arbeidsvillige hundar, med tilpassa innlæringa til dei ulike individa er mitt mål,  både som instruktør og som hundeførar.Treningstider !


Mandagstrening/Kvardagslydigheit 

 -  Mandagstreninga er no på Tvildemoen kl 18 - 19.-Frå kl 19 og utover er det eigentrening.


AgilityKonkurranselydigheit/Rallylydigheit

Torsdagar på Tvildemoen frå 17-18 tida og utover. Alle må planlegge eigen trening. Me hjelper kvarandre.


Bruks

Rundering

- Laurdag kl.09.30 på Istadmyrane.

Kontakt Siv på tlf. 97192603 for å få innkalling til trening. Dette er for å sikre at det er nok folk til å gjennomføre runderingstrening.

Eigentrening

-Onsdag kl 18:00 på Istadmyrane. Moment, spor, felt, eventuellt rundering. Ingen innkalling. Treng du å sikre deg treningspartnerar ta kontakt med dei du ynskjer sjølv per tlf eller via FB: "Voss Hundeklubb"

 

SISTE NYTT:


06/09 - ALL ORGANISERT TRENING OG KURS I REGI AV KLUBBEN VERT AVLYST INNTIL VIDARE GRUNNA ALVORLEG SJUKDOM PÅ HUNDAR OVER STORE DELAR AV LANDET - FØRE VAR-PRINSIPPET FOR Å REDUSERA FARE FOR SMITTE


28/08- Nytt kvalpekurs med oppstart rundt 10. september. Sjå info under fana KURS


13/08 - Mandagstreningane startar opp att 19. august. Info om ansvarlege og eventuelle tema vil det koma ovserikt over under fana "Oversyn over mandagstreningane"


 

25/02 - Oppfordrer alle medlemmer i Voss huneklubb om å gå inn på Min Side på NKK og registrere e-postadressa si der. Mange av dere har allerede lagt inn e-postadresse. Noen har feil/gammel e-postadresse der. Ved masseutsendelser, som f.eks innkalling til årsmøte, vil klubben spare minst 4000 - 5000 kroner dersom alt kan sendes ut med e-post.