Introduksjonskurs i Agility 25.-26. september

Sist oppdatert 15/09/21, klokken 12:50

Har du lyst til å gjøre noe gøy med hunden din?

Nå har du mulighet til å delta på introduksjonskurs i Agility og dermed også delta på treninger i klubben etterpå! Kurset går helgen 25.-26. september kl. 10-13 begge dager.

På introduksjonskurset vil du få en innføring i hvordan du skal trene din hund på agilityhinder på en sikker og trygg måte. Dette for å unngå bl.a. skader og overbelastning. Du får lære om belønning og hvor lenge en kan trene om gangen/når skal man ta en pause osv. Husk at hunden husker best det siste den gjorde 🙂

På kurset blir det selvsagt praktisk trening og man forsøker å lage en liten bane siste dagen. På våre faste tirsdagstreninger vil det alltid være en ansvarlig tilstede for veiledning.

Aldersgrense på hund er 7 måneder. Pris kr. 500 for medlemmer av Voss Hundeklubb og 800 for ikke-medlemmer. Påmeldingsfrist er onsdag 22. september. Vi har begrensede plasser, så du får e-post med ytterligere info dersom du får plass.

Høres dette kjekt ut? Send påmelding til ag@vosshundeklubb.no

HUSK Å OPPGI FØLGENDE:

• Navn på fører
  • Navn, rase og alder på hund

Vel møtt!