Kurs


Dato

Kurs

Påmelding

14.01.2020

KVALPEKURS


Oppstart 25. mars


Kurset går over ca 16 timar.


Instruktør Hilde Gunn Stenseth


Pris: Kr. 1500,- for medlemmar i Voss hundeklubb.

         Kr. 2250,- for andre.


Påmelding til kurs hjå Voss hundeklubb er bindande når du har fått bekrefta at du får plass på kurset.


Saman med førespurnad om plass på kurs, ynskjer eg info om hundens rase, alder og kjønn. I tillegg set eg pris på litt info om kva tankar de har om hundehaldet - kvifor har de hund og kva skal den evt. brukast til?


Voss hundeklubb søkjer Studieforbundet om tilskot til kurs. Me treng difor postadressa til den 2-beinte deltakaren + kva for år den 2-beinte er fødd. Dette må me oppgi ved rapportering inn til studieforbundet etter endt kurs (årstal er berre fordi dei ikkje gir tilskot til deltakarar under ein viss alder)


KURSET ER FULLT.

Det er råd å setja seg på "venteliste"


Frist for påmelding er 1. mars


Påmelding til:

hilde-gs@hotmail.com

Treningstider !


Mandagstrening/Kvardagslydigheit 

 -  Mandagstreninga flyttar no inn i ridehallen ved Voss vidaregåande skule. Første mandag inne vert 14. oktober. MERK at treningane i ridehallen går frå kl 1900 til kl 2000.


AgilityKonkurranselydigheit/Rallylydigheit

Torsdagar på Tvildemoen frå 17-18 tida og utover. Alle må planlegge eigen trening. Me hjelper kvarandre.


Bruks

Rundering

- Laurdag kl.09.30 på Istadmyrane.

Kontakt Siv på tlf. 97192603 for å få innkalling til trening. Dette er for å sikre at det er nok folk til å gjennomføre runderingstrening.

Eigentrening

-Onsdag kl 18:00 på Istadmyrane. Moment, spor, felt, eventuellt rundering. Ingen innkalling. Treng du å sikre deg treningspartnerar ta kontakt med dei du ynskjer sjølv per tlf eller via FB: "Voss Hundeklubb"

 

SISTE NYTT:


2020Delar av treningar/aktivitet i regi av klubben er avlyst inntil vidare. Me kjem tilbake med meir info når me veit noko meir.KK er i økonomisk krise og risikerer konkurs. Styret i Voss hundeklubb har vedtatt å støtte NKK med et tilskot på kr.100,-/medlem = kr 20000,-

For mer info om situasjonen og hvordan DU kan støtte kan du lese mer her