Stemne

Påmelding inn

22. og 23. september

MH-test. Arrangør 22.september er Voss hundeklubb og 23.september Kvam hundeklubb. Påmelding skal sendast til hilde-gs@hotmail.com  Skjema for påmelding finn de her

4 veker før testen, seinast 26. august. Påmeldingsskjema skal sendast til hilde-gs@hotmail.com

Skjema for påmelding finner du HER.

-  Mandagstreninga flyttar no inn i ridehallen ved Voss vidaregåande skule. Første mandag inne vert 14. oktober. MERK at treningane i ridehallen går frå kl 1900 til kl 2000.