Temakveld med Britt Janne Karlsen

Sist oppdatert 04/10/21, klokken 06:24

Vi er så heldig å få besøk av Britt Janne Karlsen fra Bergen, mandag 8 november kl 1730. Ho vil ha ein temakveld hos oss som går over 3 timer (med noen pauser) der ho går igjennom temaene:

Fryktfri håndtering. Target trening. Språk & signaler, hundens følelser og behov – fokus på å bruke den informasjonen som en hund gir oss.
Ho vil ta med sin egen hund og vise litt med den😊

Britt Janne Karlsen driver Dyreatferdssenteret avdeling Bergen og omegn, og jobber som atferdskonsulent, hundeinstruktør og lærer i hundefag ved videregående skole. Siden 2008 har hun jobbet med individuell veiledning tilpasset den enkelte hund og hundens familie. «Min visjon er å bidra til en bedre hverdag og livskvalitet både for hunden selv og også for menneskene i hundens familie».

Påmelding via vosshundeklubb.no under «kurs» innen 1 november da eg må vite hvilke str på lokalet eg treng 😊

Koster 200 kr og er åpent for alle. Dette vippser dere klubben ved ankomst😊